Grevenbroekmuseum

herita logo rgb roodpoort kluis 1

Op het plein van het Grevenbroekmuseum zal een WO-2 kampement worden georganiseerd van zaterdag 21 tot en met zondag 22 september, waarbij het 25 pounder kanon het middelpunt zal vormen. Gedurende deze dagen is het museum geopend en zal er ook een re-enactment plaatsvinden in het park voor het museum. Voor de kinderen is er dan in de namiddag ook gelegenheid om mee te rijden in een echte Jeep.

Het Grevenbroekmuseum herbergt meer dan 1500 voorwerpen uit eigen streek vanaf de prehistorie tot en met Tweede Wereldoorlog

we horen graag uw commentaar / suggesties die bijdragen aan het museum en website

hamontachel

Inventaris

Copyright © Grevenbroekmuseum vzw 3930 Hamont-Achel.

Alle teksten op onze website vallen onder de auteurswet, zodat het copyright berust bij de vzw Grevenbroekmuseum/heemkundekring Achel.

Niets van deze website mag worden overgenomen, gebruikt of gereproduceerd worden, zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van het vzw Grevenbroekmuseum bestuur..

Foto's of afbeeldingen op deze website blijven eigendom van de maker of eigenaar. vzw Grevenbroekmuseum heeft het volledige gebruiksrecht van alle afbeeldingen en foto’s. Dit recht vervalt niet bij verhandeling door de oorspronkelijke maker of eigenaar van de foto.